NAJLEPŠA KUĆA NA SVETU IMA SAMO 14 KVADRATA: Napravljena je sa puno ljubavi i izgleda kao iz bajke (FOTO) – BalkanMag
Zanimljivosti

NAJLEPŠA KUĆA NA SVETU IMA SAMO 14 KVADRATA: Napravljena je sa puno ljubavi i izgleda kao iz bajke (FOTO)

 

 

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću od prikolice.

Ova sjajna mala kuća izgleda kao kućica za lutke, ali nije igračka, već praktičan dom uređen sa puno ljubavi i stila, piše Lovesensa.rs.

Mala kuća na točkovima koju vam predstavljamo savršen je primer kako izgleda dom koji u potpunosti kreirate prema svojim potrebama.

Doli iz Viktorije (Australija) dizajnirala je funkcionalan dom u kojem se stepenicama penjete do divnog prostora za spavanje.

U stepeništu je skriven prostor za skladištenje, dok se u donjem delu kuće nalazi mala kuhinja i unikatno kupatilo.

Doli je isplanirala i napravila dom koji je apsolutno prilagođen njenoj visini, pa ima mesta i za raspremanje, pa čak i za vežbanje joge.

Mala i praktična kuhinja, čarobna kombinacija boja, zanimljiva dekoracija i predivne biljke čine da ova kuća izgleda kao ostvarenje ženskog sna.

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću. Njena kuća je napravljena od prikolice veličine oko 14 kvadrata.

Ukoliko i vi maštate o malom domu koji ima sve što vam je potrebno i koji je potpuno sređen u vašem stilu, sigurni smo da će vas ova kuća potpuno očarati i inspirisati.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top
$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });